Caravan occasions – Camper occasions

Caravan occasions – Camper occasions

Wij verkopen occasions

Droomt u van uw eigen caravan of camper? A2 Campeercentrum verkoopt allerlei soorten vakantievoertuigen, waaronder ook caravan- en camper occasions. Die doen vaak niet onder voor een nieuwe uitvoering en zijn te verkrijgen in allerlei prijsklassen en formaten. Ook de bouwjaren lopen erg uiteen, dus misschien vindt u wel net een vrij nieuwe caravan occasion! En als u na uw aankoop snel op vakantie wilt, kunt u bij ons ook nog de wagen laten nakijken, of eventueel een extra fietsenrek laten toevoegen. Zo gaat u goed op reis met uw occasion.

Een camper of een caravan? Wij hebben ze allebei!

Heeft u al ervaring met een camper of caravan? Voor het geval dit niet zo is, en u twijfelt welk voertuig het beste bij u past, volgen hieronder wat verschillen:

  • Met een camper mag u harder rijden
  • In een camper zit u hoger, dus u heeft beter zicht op de weg
  • Het rijden met een caravan kan even wennen zijn
  • Een caravan kunt u ter plaatse loskoppelen van de auto
  • Bij een camper moet u misschien veiligheidsgordels laten bevestigen voor een kinderzitje

Wat kiest u: een vouwwagen of camper occasion?

A2 Campeercentrum streeft ernaar om zoveel mogelijk verschillende voertuigen aan te bieden, ook als het een occasion is. Dus wie weet heeft u wel geluk en vindt u een vouwwagen: een kruising tussen een camper en een tent. Zo kunt u iedereen in uw familie tevreden houden, zowel de stoere kampeerders als de mensen die liever iets meer comfort willen. Of gaat u toch liever voor de camper occasions? Ook die komen bij ons regelmatig langs en bieden allemaal verschillende gemakken aan. Dus lijkt u het wel wat om met een compleet verrijdbaar huisje onderweg te zijn en toch op een kampeerplaats te staan? Dan moet u zeker eens bij ons langskomen!

Caravan occasions – Camper occasions

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving Caravan occasions – Camper occasions

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Caravan occasions – Camper occasions

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Goed voorbereid op reis met uw occasion

Zoals we eerder al schreven, kunt u bij A2 Campeercentrum ook terecht voor eventueel onderhoud of een reparatie van uw aangeschafte occasion. Maar we bieden nog meer: u kunt ook allerlei kampeerbenodigdheden bij ons kopen, van slaapzakken en zaklampen tot airco’s en barbecues. Dus heeft u zin om komende zomer op pad te gaan met uw nieuwe caravan occasion? Kom dan gauw eens langs bij A2 Campeercentrum om te zien welke occasions we op dit moment te koop hebben staan. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl.

Menu