Tenten

De tenten die A2 Campeercentrum verkoopt kunnen we onder verdelen in drie hoofdgroepen:

  • Bijzettenten
  • Kampeertenten
  • Voortenten

Tenten kunnen en worden uit veel verschillende soorten doek gefabriceerd zoals Katoen, Acryl, Polyester en PVC. Elk soort doek heeft zijn specifieke eigenschappen, afhankelijk van de toepassing (trekkerstent, seizoenstent, jaartent). Maar ook voor de plaats waar de tent uiteindelijk komt te staan zijn er bepaalde doek eigenschappen gewenst. Daarnaast zijn er nog de gecoate doeken; dit zijn doeken uit de basisgroep van doeken die veredeld worden met een coating (dun laagje) van een ander materiaal. Polyester en PVC gecoate doeken zijn hier voorbeelden van. Dit alles om de gewenste doek eigenschappen te verkrijgen die men wilt hebben. Zoals er vele soorten tentdoek zijn, zo heb je ook veel merken tenten. Er zijn budget tenten en kwaliteitstenten en er is voor elke portemonnee wel een tent te vinden. Natuurlijk hoort daar ook kwaliteitsverschil bij. Een tent kopen is echt iets van persoonlijke informatie inwinnen en je goed laten uitleggen over de voor- en nadelen.

Hiermee is een tent kopen meer geworden dan iets van de goedkoopste prijs kopen! Wanneer je een goede tent wenst die past bij het gebruik dat je ervan wilt maken, dan is het van belang je goed te laten informeren. Op die manier heb je straks het meeste plezier van je aanschaf. En zal de levensduur van je aanschaf ook het langst zijn.

A2 Campeercentrum geeft goede informatie bij het aanschaffen van een tent. Deze informatie is te uitgebreid om hier te behandelen. Bezoek ons bedrijf of nog beter, maak een afspraak dan nemen we de benodigde tijd om het een en ander met je door te nemen zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Menu