Over ons

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemnd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daar worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Historie

Een terugblik naar het verleden als venster naar de toekomst

Onder druk van reorganisatie en ontslag bij diverse bedrijven waar Michel Rompelberg in de begin jaren 80 werkzaam was, besloot Michel Rompelberg zijn geluk dan maar zelf ter hand te nemen. Het motto je bent jong en je wilt wat, speelde zeker ook een rol mee.

Een en ander leidde in juni 1987 tot de overname van het bedrijf Corstjens Campers. Dit bedrijf hield zich voornamelijk bezig met de bouw en de verhuur van kampeerauto’s.

Na het overname proces en enkele jaren fijn tunen van de Corstjens Campers organisatie, werd de opgaande lijn naar de toekomst gevonden. Meer en meer Kampeerauto’s werden verhuurd, verkocht en gebouwd. Regelmatig hoorden we de roep naar het onderhouden van caravans. Eenmaal daaraan toegegeven kwam al snel de vraag naar nieuwe caravans en een accessoire shop. Al snel bleek de productie locatie in Eijsden te klein om aan al deze vragen van uit de markt gehoor te geven.

In 1994 werd dan ook het besluit tot nieuwbouw genomen. In september 1995 ging de eerste shop de grond in.

Nu bleek dat de naam Corstjens Campers de lading niet meer dekte. Inmiddels waren de activiteiten tot veel meer dan alleen de bouw en verhuur van kampeerauto’s uitgegroeid. Ontstond de behoefte aan een andere bedrijfsnaam.  De nieuwbouw gelegen aan de autoweg A2. De bedrijfsactiviteiten geënt op het kamperen. Zo werd de naam A2 Campeercentrum geboren. En zo werd op 24-02-1996 de nieuwbouw onder de naam A2 Campeercentrum geopend en het bedrijf Corstjens Campers onder de veranderde naam A2 Campeercentrum voortgezet.

In 2009 zag de oprichting van een sleutel centrale het daglicht. Met moderne geavanceerde machines worden er sleutels en autosleutels vervaardigd voor de meest uiteenlopende toepassingen. Vaak onder het motto klaar terwijl u wacht.

In 2008 werd de verkoop van professioneel consumentenvuurwerk aan de bedrijfs activiteiten toegevoegd. Hiervoor werd 120 vierkante meter nieuwbouw gerealiseerd. De nieuwbouw werd gebouwd en ingericht als bunkers met een opslag capaciteit van 3.0000 Kg.

De vuurwerk activiteiten vinden plaats onder de naam A2 Vuurwerkexpert. Inmiddels is A2 Vuurwerkexpert uitgegroeid tot de grootste vuurwerkspecialist in Zuid-limburg.

 

De huidige maatschappij kenmerkt zich door snelle en hevige veranderingen. Een vooruitzicht op de toekomst leert mij, dat deze veranderingen zich in de toekomst in steeds sneller voorbij trekkende tijdvakken zullen ontwikkelen.  Veranderingen zullen, of zijn inmiddels de enige maatschappelijke vaste constante geworden. Daarom zal A2 Campeercentrum zich blijven ontwikkelen. Er zullen nieuwe producten komen. Er zullen nieuwe wegen ingeslagen worden. A2 Campeercentrum zal zich door de tijd heen blijven evalueren. Maar een ding zal blijven zoals het is. Met vakkennis en kundigheid over de producten die we verkopen willen we de klant van dienst blijven zijn!

A2 Campeercentrum, wanneer Service. Kundigheid en Vakkennis voor u van belang zijn.

Menu