Accessoires & onderdelen

Er zijn vele soorten accessoires en kampeerbenodigdheden op de markt te koop. A2 Campeercentrum beschikt over een kampeerwinkel waar u een breed assortiment aan kampeer benodigdheden kunt vinden; van barbecue tot slaapzak, van airco’s tot schotelantennes.

Alle indenkbare accessoires kan A2 Campeercentrum voor u leveren, vaak uit voorraad. Monteren en installeren van uw aankoop in onze werkplaats is een dagelijkse bezigheid van A2 Campeercentrum. Maar meer nog kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Wanneer er iets mis zou zijn met uw kampeermiddel hebben we bij A2 Campeercentrum de mogelijkheid reparaties snel en kundig uit te voeren. Met belangrijke fabrikanten van kampeerartikelen zoals: Dometic, Thetford, Fiamma, Thule, Truma, Reich onderhouden we goede contacten. Zo kunnen we u in voorkomende gevallen snel van dienst zijn. Als universeel herstel bedrijf leveren we onderdelen van t.b.v. ieder merk caravan of camper.

Bent u geboren met handige handjes? A2 Campeercentrum kan u de materialen en onderdelen leveren die u nodig heeft om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Informatie over het hoe en wat vertellen we u graag. Daarbij schromen we niet om u de geheimpjes van het vak te vertellen.

Veel onderdelen zijn voorradig. Mocht dit een keer niet het geval zijn, kunnen we de benodigde onderdelen en of accessoires binnen enkele dagen leveren.

Menu