Tweedehands caravan en tweedehands camper

Tweedehands caravan en tweedehands camper

Op zoek naar een tweedehands caravan of camper? Kom bij ons langs!

Bent u hard op zoek naar een tweedehands caravan of camper? Wilt u eindelijk die kampeerdroom laten uitkomen? Neem dan eens contact op met A2 Campeercentrum. Wij verkopen allerlei soorten kampeerwagens. Niet alleen nieuw, maar ook tweedehands. Het aanbod verandert steeds, dus kijk gauw eens online of in onze showroom of er iets voor u bijzit! En wilt u na uw aankoop snel op vakantie met uw eigen caravan of camper? Dan kunt u de wagen ook nog ter plekke laten inspecteren of eventueel wat extra’s laten toevoegen.

Een tweedehands camper of caravan? Wij bieden ze aan!

Heeft u nog niet zoveel ervaring met een camper of caravan? Twijfelt u welk voertuig het beste bij u past? Lees hieronder wat verschillen:

  • Rijden met een caravan moet u leren, vanwege het extra gewicht
  • Een caravan kunt u ter plaatse loskoppelen van de auto
  • U mag harder rijden met een camper
  • In een camper zit u hoger, dus u heeft beter zicht op de weg

Heeft u dus het geluk dat u zowel een geschikte tweedehands camper als een interessante tweedehands caravan heeft gevonden? Denk dan goed na over wat het beste bij u past. Komt u er toch niet uit? Vraag dan advies aan één van onze verkopers of monteurs.

Wat kiest u: een vouwwagen of een tweedehands camper?

A2 Campeercentrum streeft ernaar om zoveel mogelijk goede en verschillende voertuigen aan te bieden, ook als het gaat om tweedehands voertuigen. Dus wie weet staat er net een vouwwagen te koop: een kruising tussen een camper en een tent. Zo kunt u alle familieleden tevreden houden. Zowel de stoere kampeerders als de mensen die behoefte hebben aan meer comfort. Gaat u toch liever voor de tweedehands campers? Ook die staan wel eens bij ons te koop en bieden allemaal verschillende gemakken aan. Dus lijkt het u wel wat om met een soort ‘tiny house’ onderweg te zijn en toch op een kampeerplaats te staan? Dan moet u zeker eens bij ons langskomen!

Tweedehands caravan of tweedehands camper

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving voor tweedehands caravan

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Tweedehands Camper

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service Tweedehands Caravan

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. Je kunt hier uitstekende tweedehands caravans kopen. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Goed voorbereid op reis met uw tweedehands caravan

We noemden eerder al dat u bij A2 Campeercentrum ook terecht kunt voor eventuele reparaties of een algemene inspectie. Maar we bieden nog meer: u kunt ook allerlei kampeeraccessoires bij ons kopen. Van airco’s en zaklampen tot slaapzakken en barbecues: wij verkopen alles voor uw kampeerwagen! Dus wilt u binnenkort uw eerste reisje maken met uw eigen camper of caravan? Bel ons dan gauw op 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Wie weet heeft u dan dit seizoen nog een tweedehands caravan of camper gevonden.

Menu