Caravan en camper centrum Stein

Camper- en caravancentrum nabij Stein

Het kopen of verkopen van uw caravan of camper nabij Stein

Wilt u uw tweedehands caravan in de omgeving van Stein verkopen? Of wilt u een nieuwe camper aanschaffen bij een eerlijke dealer? Kom naar A2 Campeercentrum. De campers en caravans die wij inkopen zijn enkel de meest kwalitatieve occasions. Daarnaast bieden wij diverse diensten in reparatie en onderhoud aan. Benieuwd naar deze dealer? Breng ons een bezoekje vanuit het mooie Stein.

Uw specialist in caravans en campers verkopen en inkopen

Verder zoeken naar een dealer is niet meer nodig. Bij ons kunt u op een eerlijke en prettige manier uw camper verkopen. Voordat wij besluiten of we tweedehands campers willen inkopen, ondergaan deze mobiele vakantieverblijven een grondige keuring. Willen wij uw camper uit Stein inderdaad kopen? Dan kunt u uw occasion voor een mooi bedrag aan ons verkopen. Bovendien verzorgen wij alle benodigde administratie als wij occasions inkopen.

Hoe iedereen uit Stein bij ons een camper of caravan kan kopen

Wat ons onderscheidt van andere dealers, is dat wij voor ieder budget mooie occasions aanbieden. Iedereen kan bij ons een kwalitatief mobiel vakantieverblijf kopen. Dit komt omdat wij niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands exemplaren verkopen. Waar bent u naar op zoek? Betaalbare, bewezen kwaliteit? Of juist het nieuwste van het nieuwste? Vertel onze dealer wat uw wensen zijn. Hij toont u graag wat wij voor u beschikbaar hebben.

Ook voor reparaties en onderhoud aan uw caravan uit Stein

Behoeft uw eigen tweedehands of nieuw exemplaar grondig onderhoud? Of is er een reparatie aan uw mobilhome, vouwwagen of aanhangwagen nodig? Wij brengen occasions graag weer in optima forma in onze eigen werkplaats. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een reparatie en wij graag het onderhoud aan uw mobiele vakantieverblijf verzorgen, kunnen wij deze ook volledig naar uw wens verbouwen. Bespreek alle mogelijkheden met onze vakkundige dealer.

Caravandealer Stein

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Stein

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Stein

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum Stein is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum Stein komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum Stein reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Kom vanuit Stein een caravan kopen bij onze dealer

Wilt u uw tweedehands camper uit Stein verkopen? Het liefst bij een dealer waar u ook meteen een nieuwe caravan kunt kopen? Kom dan naar A2 Campeercentrum Stein. Wij zijn al jaren dé specialist in het inkopen en verkopen van mobilhomes. En wij bieden reparaties en grondig onderhoud aan. Benader ons via 043-4083200 of info@a2campeercentrum.nl. Wij zijn uw perfecte partner als u uw caravan uit Stein voor een mooie prijs wilt verkopen en een nieuwe of gebruikte wilt kopen!