Caravan en camper centrum Sittard-Geleen

Camper- en caravancentrum Sittard-Geleen

Uw dealer in kampeerspullen, caravans, campers nabij Sittard-Geleen

Zoals u misschien al op deze website heeft gezien, kunt u via onze dealer nabij Sittard-Geleen goede campers en caravans kopen. Zowel nieuwe als occasions. Daarnaast helpen we u ook graag bij de bemiddeling als u uw voertuig wilt verkopen of inkopen. Naast caravans of campers kunnen wij u als echt campeercentrum nog veel meer bieden. Wij beschikken namelijk over een kampeerwinkel waar u een breed assortiment aan kampeerbenodigdheden kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan airco’s, slaapzakken, barbecues en schotelantennes. En waar nodig kunnen we uw aankoop ook nog monteren in onze werkplaats nabij Sittard-Geleen! U kunt daar ook terecht voor onderhoud of reparatie aan uw caravan of camper.

Uw camper of caravan zorgeloos kopen

Wilt u vanuit Sittard-Geleen een caravan of camper kopen, dan kunt u voor de zekerheid voor een nieuwe kiezen. Maar u kunt ook voor een tweedehands versie gaan. Als het een occasion aanschaft via een betrouwbare dealer is de kans groot dat u nog jarenlang ervan kunt genieten. A2 Campeercentrum is een zeer betrouwbare dealer. Mocht u op onze website geen goede occasion vinden, dan kunt u elders kijken. Om u te behoeden van een zogenaamde kat in de zak, bieden wij u in Sittard-Geleen een aankoopkeuring aan. Dit houdt in dat we de caravan of camper keuren voordat u deze gaat kopen.

Betrouwbare bemiddeling bij verkopen en inkopen

Wilt u geen camper of caravan kopen of inkopen, maar juist verkopen vanuit Sittard-Geleen? Ook dan kunnen we u van dienst zijn om dit zo snel en makkelijk mogelijk te regelen. Zoals u weet zijn wij een betrouwbare dealer voor occasions. Dit betekent voor u dat u uw voertuig aan ons verkoopt. Wij kunnen het dan inkopen en vervolgens doorverkopen. Als eerste verrichten we een keuring om te bekijken of de staat goed is. Vervolgens spreken we een prijs af en krijgt u binnen een korte tijd uw geld. Ook de documentatie zullen we op ons nemen.

Caravandealer Sittard-Geleen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Sittard-Geleen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Sittard-Geleen

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum Sittard-Geleen bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service Sittard-Geleen

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Laat het onderhoud en de reparatie aan uw dealer over

Heeft uw tweedehands camper of caravan onderhoud nodig of een (schade)reparatie? Ook dan kunt u terecht bij ons. Wij hebben een professionele werkplaats nabij Sittard-Geleen. Naast onderhoud en reparatie voeren wij ook APK-keuringen uit en kunnen we u zelfs helpen met de verbouwing of veranderingen aan het interieur.

Neem contact op voor uw kampeerbenodigdheden

Bent u in Sittard-Geleen op zoek naar een tweedehands camper of caravan? Onze dealer helpt u met inkopen, verkopen en kopen. Kom ook langs voor onderhoud of reparatie. Bel vanuit Sittard-Geleen: 043-4083200 of e-mail naar: info@a2campeercentrum.nl.