Caravan en camper centrum Roermond

Camper- en caravancentrum nabij Roermond

Nabij Roermond alles voor kamperen bij A2 Campeercentrum

Wilt u in Roermond een caravan of camper inkopen, kopen of verkopen? Uw dealer A2 Campeercentrum staat voor u klaar. Bij ons kunnen particulieren en branchegenoten terecht. Wij verkopen ook een groot assortiment aan kampeerbenodigdheden naast onze campers en caravans. Wat u ook aanschaft, u kunt bij ons er altijd vanuit gaan dat u deskundig advies krijgt en een uitmuntende service. De service die u ontvangt bestaat uit advies omtrent de aanschaf van caravans, campers en kampeerspullen. Maar wij bieden nog meer dan dat. Bij onze vestiging nabij Roermond zit een werkplaats. Hier verrichten wij onderhoud en reparaties. Tevens kunnen we in de werkplaats uw occasion goed nakijken of de caravan of camper die u tweedehands wilt verkopen keuren.

In Roermond passend advies en service

U gaat natuurlijk niet een camper of caravan zomaar inkopen of kopen. Het is belangrijk dat u van tevoren eerst alle essentiële informatie verzamelt. Gelukkig staat uitstekende service hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum. Deze service bestaat onder andere uit informatie verstrekken over producten, persoonlijke voorkeuren of vraagstukken over kosten en techniek. Wat u ook wilt weten, wij doen ons best om u van het beste advies te voorzien. De kans is heel aannemelijk dat we u verder kunnen helpen aangezien we al ruim 30 jaar ervaring hebben. Daarnaast hebben we veel kennis over de huidige techniek. De techniek ontwikkelt zich razendsnel en wij zorgen er altijd voor dat we up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunnen we u als dealer nabij Roermond het allernieuwste bieden.

In Roermond een camper of caravan kopen

Als u wilt bekijken welke campers en caravans we aanbieden, kunt u een kijkje nemen op deze website of in onze showroom nabij Roermond. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat de vouwwagen, camper of caravan die u op het oog had er niet tussen staat. U staat dan geheel vrij om deze ergens anders aan te schaffen. En zelfs hierbij kunnen we u helpen. Om ervoor te zorgen dat de tweedehands camper of caravan geen miskoop wordt, kunnen wij voor u een aankoopservice uitvoeren voordat u overgaat tot aanschaf.

Caravandealer Roermond

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Roermond

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Roermond

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg Roermond waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum Roermond bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Roermond, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Roermond hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Uw camper onderhouden, kopen, verkopen of inkopen?

Wilt u vanuit Roermond uw caravan of camper verkopen? Wij zijn dé dealer om in te schakelen voor een eerlijke bemiddeling. Heeft u voor de reparatie of het onderhoud van uw occasion een betrouwbaar bedrijf nodig? Zoek niet langer en bel ons vanuit Roermond op: 043-4083200 of stuur een e-mail naar: info@a2campeercentrum.nl.