Caravan en camper centrum Roerdalen

Camper- en caravancentrum nabij Roerdalen

Nabij Roerdalen uw camper of caravan verkopen of kopen

Bent u eraan toe uw camper in de omgeving van Roerdalen te verkopen? Of heeft u juist interesse in een tweedehands caravan? Bij A2 Campeercentrum vindt u wat u zoekt. Onze dealer verkoopt kwalitatieve caravans en campers. Voor de occasions die hij wil inkopen, biedt hij altijd een mooie, eerlijke prijs. Is er een reparatie en grondig onderhoud nodig? Ook dan staat onze dealer voor u klaar. Kortom, wanneer bezoekt u ons vanuit Roerdalen?

Kwalitatieve caravans en campers inkopen en weer verkopen Roerdalen

Wat wij u kunnen verzekeren, is dat wij enkel tweedehands campers inkopen die nog goed van kwaliteit zijn. Dus ook als u een camper in Roerdalen bij ons wilt kopen, bent u verzekerd van een goede aankoop. Wilt u dat wij uw occasion inkopen? Dan voeren we eerst een grondige keuring uit. Als u uw camper aan ons wilt verkopen, ontvangt u een mooie prijs hiervoor. En het verwerken van de administratie van de verkoop regelt onze dealer voor u.

Voor elk budget een camper of caravan kopen voor in Roerdalen

Bij ons kunt u voor lage prijzen occasions van de hoogste kwaliteit kopen. Voor elk budget hebben wij mooie mobilhomes. Omdat we naast deze tweedehands exemplaren ook nieuwe modellen verkopen, slaagt werkelijk iedereen bij ons. Wat zijn uw wensen en eisen? Wilt u bijvoorbeeld een tweedehands exemplaar van een bewezen merk? Of bent u juist op zoek naar een nieuw model in een specifieke stijl? Laat het onze dealer weten. Hij zet graag precies die nieuwe modellen en occasions voor u klaar die aan al uw wensen voldoen.

Heeft uw caravan uit Roerdalen een reparatie of onderhoud nodig?

Is uw mobiele vakantieverblijf nog dusdanig kwalitatief dat u deze nog niet hoeft te verkopen? Maar is grondig onderhoud wel noodzakelijk? Of is het verstandig een reparatie in te plannen? Breng uw caravan dan naar onze dealer. Wij repareren en onderhouden graag elke tweedehandse vouwwagen, aanhangwagen of mobilhome. Is een reparatie aan uw occasion niet nodig? En wordt het onderhoud goed bijgehouden? Wij bieden ook uitkomst als u iets wilt laten aan- of verbouwen!

Caravandealer Roerdalen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Roerdalen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Roerdalen

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum Roerdalen bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Roerdalen, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum Roerdalen komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Bezoek onze dealer vanuit Roerdalen om een caravan te kopen

Bezoek onze dealer nabij Roerdalen als u uw tweedehands camper wilt verkopen. Of kom bij ons meteen een nieuwe caravan kopen. Laat het inkopen en verkopen van en het verzorgen van onderhoud en reparaties aan kwalitatieve mobilhomes maar aan ons over! U bereikt A2 Campeercentrum via 043-4083200 of info@a2campeercentrum.nl. Kom bij ons langs vanuit Roerdalen als u een mobiel vakantieverblijf wilt kopen of verkopen.