Caravan en camper centrum Peel en Maas

Camper- en caravancentrum Peel en Maas

Uw caravan of camper kopen of verkopen vanuit Peel en Maas

Of het nu gaat om een tweedehands of nieuwe camper of caravan, bij uw dealer A2 Campeercentrum nabij Peel en Maas kunt u altijd terecht om te kopen of te verkopen. Naast caravans en campers hebben we ook een groot assortiment aan diverse kampeerbenodigdheden. Bent u al in het bezit van een kampeerauto maar moet deze onderhouden of gerepareerd worden? Bij A2 Campeercentrum hebben we een grote werkplaats speciaal gericht op hogere voertuigen. Onze deskundige monteurs verrichten graag uw reparatie of onderhoud, zodat uw nieuwe of occasion camper of caravan in Peel en Maas weer in prima staat is.

Werkplaats nabij Peel en Maas voor onderhoud en reparatie

Bij A2 Campeercentrum nabij Peel en Maas kunt u niet alleen tweedehands of nieuwe caravans, campers of kampeerbenodigdheden kopen. We zijn u ook graag van dienst in onze vakkundige werkplaats. In deze werkplaats worden vouwwagens, aanhangwagens en caravans onderhouden en u kunt ons reparaties laten doen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u verbouwingen of veranderingen wenst aan het interieur van uw camper of caravan. Wilt u liever wat advies? Ook daarvoor staan we voor u klaar.

Eenvoudig en snel verkopen vanuit Peel en Maas

Er zijn meerdere redenen te bedenken die u kunnen doen besluiten uw caravan of camper te willen verkopen. Nu zijn er diverse manieren voor. Zoals bijvoorbeeld uw voertuig verkopen vanuit Peel en Maas op Marktplaats. In dat geval regelt u geheel zelfstandig de verkoop. Het nadeel hieraan is dat u veel vreemde mensen over de vloer krijgt. Tevens speelt vertrouwen een grote rol, draagt u meer risico en moet u alle documenten regelen. Het kan daarnaast ook nog lang duren voordat uw voertuig is verkocht. Veel gedoe dus, dat dealer A2 Campeercentrum u graag uit handen neemt. Als u wilt, kunnen wij uw caravan of camper inkopen. Na de inspectie van de occasion ontvangt u direct uw geld en wij regelen de documenten.

Caravandealer Peel en Maas

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Peel en Maas

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Peel en Maas

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Peel en Maas, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Peel en Maas hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum Peel en Maas reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Betrouwbare dealer voor verkopen en kopen vlakbij Peel en Maas

U loopt wat risico als u een tweedehands caravan of camper nabij Peel en Maas gaat verkopen. Deze risico’s loopt u niet als u het regelt via ons als uw dealer. Wij helpen u ook wanneer u een nieuwe camper of caravan wilt kopen of bij het verkopen van uw occasion. Tevens voeren wij reparaties en onderhoud uit. Wilt u ons benaderen voor het inkopen van uw kampeerauto, het verkopen of wilt u gewoon meer informatie? U kunt ons bereiken op: 043-4083200 en email: info@a2campeercentrum.nl.