Caravan en camper centrum Meerssen

Camper- en caravancentrum in Meerssen

Kom nabij Meerssen uw camper of caravan verkopen of kopen

Wilt u uw camper nabij Meerssen verkopen? Of overweegt u juist een tweedehands caravan aan te schaffen? Schakel A2 Campeercentrum in. Onze dealer is al jaren gespecialiseerd in het inkopen en aanbieden van kwalitatieve caravans en campers. Voor occasions bieden wij tevens diensten in reparatie en grondig onderhoud. Breng vanuit Meerssen een bezoekje aan onze dealer en ontdek al uw mogelijkheden.

Hoe wij caravans en campers inkopen en weer verkopen

Wist u dat wij enkel tweedehands campers inkopen die van topkwaliteit zijn? Bij ons bent u dus verzekerd van een goede aankoop, als u een camper bij ons besluit te kopen. Bent u benieuwd of wij uw occasion uit Meerssen willen inkopen? Laat ons dan eerst een grondige keuring uitvoeren. Besluiten wij vervolgens dat u uw camper aan ons mag verkopen? Dan belonen wij deze met een zeer mooi bedrag. De complete administratie van deze verkoop verzorgt onze dealer graag voor u.

Voor elk budget in Meerssen een camper of caravan kopen

Zoekt u naar een adres waar u mobilhomes van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen kunt kopen? Kom dan naar ons. Voor elk budget hebben wij interessante occasions. Maar wij verkopen niet alleen tweedehands modellen. Zo vindt u bij ons ook de nieuwste exemplaren. Laat onze dealer weten of u op zoek bent naar een tweedehandse variant of juist een nieuw model aan wilt schaffen. Hij stelt graag een selectie van nieuwe modellen en occasions voor u samen die aan al uw wensen voldoen.

Gun uw caravan uit Meerssen een reparatie of onderhoud

Wilt u uw mobiele vakantieverblijf nog lang niet verkopen? Maar wilt u deze wel in optima forma houden? Dan kan een reparatie of grondig onderhoud noodzakelijk zijn. Uw caravan is bij onze dealer in vakkundige handen. Laat ons uw tweedehandse vouwwagen, aanhangwagen of mobilhome voor u repareren en onderhouden. Naast onze diensten in onderhoud en reparatie kunnen wij uw occasion precies zo aan- of verbouwen als u wenst.

Caravandealer Meerssen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Meerssen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Meerssen

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum Meerssen komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Meerssen hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum Meerssen reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Bezoek onze dealer vanuit Meerssen om een caravan te kopen

Maak gauw een afspraak met onze dealer als u uw tweedehands camper uit Meerssen wilt verkopen. Of bezoek ons om een nieuwe caravan te kopen. Naast het inkopen en verkopen ervan, bieden wij ook onderhoud en reparaties aan mobilhomes. Vragen? Bel naar A2 Campeercentrum via 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Bij ons kunt u een mobiel vakantieverblijf van topkwaliteit kopen of verkopen voor in Meerssen.