Caravan en camper centrum Maastricht

Camper- en caravancentrum in Maastricht

Goede service in Maastricht voor uw caravan en camper

Voor werkelijk alles wat met kamperen te maken heeft, moet u echt bij uw dealer A2 Campeercentrum zijn nabij Maastricht. Wij hebben een breed assortiment van alle kampeerbenodigdheden en daarnaast kunt u via ons nieuwe of tweedehands campers of caravans verkopen, inkopen of kopen. Maar A2 Campeercentrum biedt u een service aan die verder gaat dan kopen, verkopen of inkopen. We hebben ook een complete werkplaats. Hier kunt u terecht voor onderhoud of reparatie. Heeft u elders een occasion gekocht en twijfelt u over de staat? Vraag ons dan om een aankoopkeuring uit te voeren. Dan weet u zeker dat u nabij Maastricht geen kat in de zak koopt!

Onderhoud, reparatie en APK

Omdat wij een zeer professionele werkplaats bezitten, kunnen wij u nabij Maastricht helpen met het onderhoud, reparatie of APK van uw caravan of camper. Elke kampeerauto moet ongeveer jaarlijks een APK-keuring ondergaan. Dit is met name belangrijk voor occasions omdat deze eerder slijten. U kunt bij ons terecht voor uw APK-keuring en dat is erg prettig, want het kan soms lastig zijn om een goede garage te vinden voor de reparatie of onderhoud aan uw camper of caravan, aangezien het een hoog voertuig is. Naast dat we uw nieuwe of tweedehands camper of caravan controleren op de vereiste APK punten, kijken we ook naar die punten die voor u belangrijk zijn. Dan weet u zeker dat u nooit ongewenst met gebreken komt te zitten.

Betrouwbaar en snel uw kampeerauto verkopen in Maastricht

Door andere interesses, gezinsuitbreiding of juist de leeftijd, kan het zijn dat u uw kampeerauto wilt verkopen. Dat kan soms erg lastig zijn, maar niet als u uw dealer A2 Campeercentrum inschakelt. Als u wilt kunnen we uw camper of caravan inkopen. Hieraan voorafgaand voeren we wel een inspectie uit, zodat we de staat kunnen vastleggen. Waarom u uw voertuig via ons kunt verkopen? Hier zijn meerdere reden voor: u zit niet met allemaal onbekenden in uw huis in Maastricht, wij kunnen uw voertuig doorgaans snel verkopen en wij verzorgen alle documenten zoals RDW en export documenten. Makkelijker kan bijna nie

Caravandealer Maastricht

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Maastricht

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Maastricht

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede serviceHet begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Maastricht hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Bel uw dealer vanuit Maastricht voor meer informatie

Wilt u gemakkelijk, snel en vooral heel betrouwbaar een caravan kopen of verkopen? Regel het via úw dealer nabij Maastricht. Of het nu gaat om een tweedehands of nieuwe versie: bij ons krijgt u exact wat u wilt. Ook voor onderhoud en reparatie van uw occasions kunnen wij u perfect van dienst zijn. Neem contact op vanuit Maastricht door te bellen naar: 043-4083200 of een e-mail te sturen naar: info@a2campeercentrum.nl.