Caravan en camper centrum Limburg

Camper- en caravancentrum in Limburg

A2 Campeercentrum biedt alles voor kamperen in en om Limburg

Wilt u een camper of caravan kopen, inkopen of verkopen in Limburg? Dan moet u echt bij uw dealer A2 Campeercentrum zijn. Zowel particulieren als branchegenoten zijn meer dan welkom. Naast campers of caravans kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere kampeerbenodigdheden. Als u bij ons uw kampeerspullen komt kopen, kunt u rekenen op deskundig advies en excellente service. Deze service reikt verder dan de voorlichting over ons aanbod van kampeerspullen, caravans en campers. Wat ons onderscheid van andere aanbieders is onze professionele werkplaats in Limburg. Hier kunt u terecht voor onderhoud en voor reparaties. Heeft u interesse in een occasion of wilt u uw camper of caravan als tweedehands verkopen? Dan is het verstandig het eerst goed na te laten kijken in onze werkplaats.

Advies en service op maat in Limburg

Een camper of caravan is niet iets dat u zomaar gaat kopen of inkopen. Hier wilt u natuurlijk veel en vooral betrouwbare informatie over ontvangen. Bij A2 Campeercentrum staat een goede service heel hoog in het vaandel. Of het nu gaat om informatie over een product, vragen over persoonlijke voorkeuren of vragen over de kosten of techniek: wij doen altijd ons best om u het juiste antwoord te geven. En met onze 30 jaar aan ervaring is de kans heel groot dat we u verder kunnen helpen. Naast ervaring verlenen wij onze kennis ook door met de tijd mee te gaan. De techniek staat immers nooit stil. Daarom vinden wij het belangrijk dat we altijd up to date zijn, zodat we u in Limburg het nieuwste van het nieuwste kunnen bieden.

Caravan of camper kopen in Limburg

Op deze website en in onze showroom in Limburg kunt u bekijken welke caravans en campers we in ons assortiment hebben. Mocht uw gewenste camper, caravan of vouwwagen er niet bij staan en u besluit het elders te kopen, dan hebben we een hele speciale service voor u. Om ervoor te zorgen dat u geen kat in de zak koopt, wat vooral bij tweedehands exemplaren het geval kan zijn, kunnen we voor u een aankoopkeuring uitvoeren.

Caravandealer Limburg

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum in Limburg

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Uw camper verkopen, inkopen, kopen of onderhouden?

Wilt u uw camper of caravan verkopen in Limburg? Schakel ons dan in als uw dealer voor een eerlijke bemiddeling. Heeft u een betrouwbaar bedrijf nodig voor het onderhoud of reparatie van uw nieuwe of occasions? Ook dan bent u bij ons helemaal goed. Bel ons vanuit Limburg op: 043-4083200 of stuur een e-mail naar: info@a2campeercentrum.nl.