Caravan en camper centrum Kerkrade

Camper- en caravancentrum nabij Kerkrade

Uitstekende service in Kerkrade voor uw camper of caravan

U kunt bij uw dealer A2 Campeercentrum nabij Maastricht terecht voor werkelijk alles wat met kamperen te maken heeft. We hebben een groot assortiment aan kampeerbenodigdheden en daarnaast kunt u via ons tweedehands of nieuwe caravans en campers inkopen, kopen of verkopen. Maar daarnaast biedt A2 Campeercentrum u een service die verder gaat dan verkopen, kopen of inkopen. We hebben namelijk ook een werkplaats. Hier verrichten we reparaties en onderhoud. Heeft u ergens anders een occasion gekocht en weet u niet of de staat wel goed is? Benader ons dan vanuit Kerkrade voor een aankoopkeuring.

APK, onderhoud, reparatie Kerkrade

A2 Campeercentrum beschikt over een zeer professionele werkplaats nabij Kerkrade. Hierdoor kunnen we u van dienst zijn voor onderhoud, APK of reparatie aan uw camper of caravan. Jaarlijks moet elke occasion een APK-keuring ondergaan. Met name voor occasions is dit erg belangrijk, omdat deze sneller slijten. Het kan soms erg lastig zijn om een goede garage te vinden voor de onderhoud of reparatie aan uw caravan of camper. Dat komt omdat het een hoog voertuig is. Onze werkplaats is speciaal ingericht op hoge voertuigen en wij doen graag uw APK-keuring. Als u ons de APK-keuring laat doen van uw nieuwe of tweedehands camper of caravan, controleren we niet alleen op de vereiste APK punten. We controleren ook andere punten die voor u belangrijk zijn.

Snel en betrouwbaar vanuit Kerkrade uw kampeerauto verkopen

Door andere interesses, zoals een andere leeftijd of gezinsuitbreiding, kan het zijn dat u uw caravan of camper vanuit Kerkrade wilt verkopen. Soms kan dat redelijk lang duren, maar niet als u A2 Campeercentrum inschakelt als uw dealer. Wij kunnen namelijk uw caravan of camper inkopen. Uiteraard voeren we wel eerst een inspectie uit om te bepalen of het voertuig in goede staat is. De voordelen voor u om uw voertuig via ons te verkopen is dat u geen vreemde mensen over de vloer krijgt bij u in Kerkrade. Daarnaast ontvangt u meteen het geld en verzorgen wij alle bijbehorende documenten zoals de exportdocumenten en RDW. Eenvoudiger kan dus bijna niet!

Caravandealer Kerkrade

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Kerkrade

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Kerkrade

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg Kerkrade waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Kerkrade, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Kerkrade hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum Kerkrade reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat