Inkoop caravans

Inkoop caravans

A2 Campeercentrum is het bedrijf voor de inkoop van caravans

Wist u dat wij, naast de verkoop, ook beschikbaar zijn voor de inkoop van caravans? Dus heeft u jaren genoten van uw caravan of camper, maar wordt het u nu allemaal een beetje te veel? Of wilt u geen geld meer uitgeven aan de stalling, het onderhoud en de inspecties? Kortom: wilt u dat iemand uw caravan koopt? Neem dan contact op met A2 Campeercentrum. Wij zijn het perfecte adres voor het inkopen van uw caravan of camper! Zodra wij de wagen van u hebben gekocht, nemen wij alle verantwoordelijkheid van u over. U krijgt een mooi bedrag voor uw voertuig en wij nemen hem direct mee naar onze showroom.

De voordelen van de inkoop van caravans

Twijfelt u misschien nog hoe u uw caravan wilt verkopen? Wilt u liever zelf enige controle houden over het verkoopproces? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen het voertuig zelf te verkopen. Maar dan moet u zich wel beseffen dat u dan zelf kopers te woord moet staan. Als A2 Campeercentrum uw caravan inkoopt, bent u gelijk overal vanaf. Ook wat betreft eventuele documentatie rondom de caravan: Wij regelen het RDW vrijwaringsbewijs en andere belangrijke papieren. Daar hoeft u dan niet meer over na te denken.

A2 Campeercentrum: voor inkoop van caravans en bemiddeling

Wilt u toch nog een beetje zeggenschap over het verkoopproces? Wij kunnen ook bemiddelen bij de verkoop. Ook dan wordt de caravan of camper bij ons gestald. Wij rekenen hier verder geen extra kosten voor. U hoeft pas provisie te betalen als wij de wagen voor u hebben verkocht. Het is echter wel zo dat dit proces langer kan duren dan als wij de caravan inkopen. Heeft u al een bestemming voor het bedrag van het verkochte voertuig? Dan is het verstandiger uw mobiele vakantieverblijf direct aan ons te verkopen.

Inkoop caravans

Inkoop caravans doen? Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving voor inkoop caravans

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum inkoop caravans

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service inkoop caravans

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Kies A2 Campeercentrum voor de inkoop van uw caravan

Is het tijd voor een nieuwe droom, nu de kampeerdroom langzaam ten einde komt? Misschien wilt u wel een verre reis maken of een eigen boot kopen. Of wilt u de kleinkinderen alvast een gift voor de toekomst geven? Kunt u niet langer wachten met de verkoop met van uw caravan of camper? Bel ons dan op 043-4083200 of stuur een mailtje naar info@a2campeercentrum.nl. A2 Campeercentrum is de beste partij voor de inkoop van uw caravan!

Menu