Caravan en camper centrum Horst aan de Maas

Camper- en caravancentrum nabij Horst aan de Maas

Nabij Horst aan de Maas uw dealer in campers en caravans

Via ons als dealer nabij Horst aan de Maas kunt u caravans en campers kopen die in prima staat zijn. Wilt u uw voertuig verkopen of laten inkopen? Dan helpen we u graag bij de bemiddeling. Wij bieden als echt campeercentrum nog meer naast campers en caravans. We hebben namelijk een kampeerwinkel waar u een groot assortiment kunt vinden aan kampeerbenodigdheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van slaapzakken, airco’s, barbecues en schotelantennes? Wanneer u een aankoop heeft gedaan die gemonteerd moet worden, kunt u terecht in onze werkplaats nabij Horst aan de Maas. Wij voeren ook onderhoud en reparaties uit aan caravans en campers.

Hoe u zorgeloos een camper of caravan kunt kopen

Bent u vanuit Horst aan de Maas op zoek naar een caravan of camper, dan kunt u voor de zekerheid een nieuwe kopen. Maar als u voor een betrouwbare dealer gaat, dan kunt u ook nog een goede occasion kopen die nog jarenlang mee gaat. Zo’n betrouwbare dealer heeft u gevonden bij A2 Campeercentrum Horst aan de Maas. Wij bieden op onze website en showroom diverse occasions aan. Maar u staat vrij om deze ergens aan te schaffen. Om ervoor te zorgen dat u geen kat in de zak koopt, bieden wij voor u in Horst aan de Maas een mooie service aan. Namelijk de aankoopkeuring. Zo weet u meteen in welke staat uw nieuwe aanwinst is.

Goede bemiddeling bij inkopen en verkopen

Wilt u vanuit Horst aan de Maas uw camper of caravan verkopen in plaats van inkopen of kopen? Zoals u misschien al wist, zijn wij betrouwbaar als dealer voor occasions. Wanneer u met ons in zee gaat, verkoopt u uw voertuig aan ons. Wij gaan deze dus inkopen en hierna doorverkopen. Voor we inkopen voeren we altijd een keuring uit om te bekijken of uw camper of caravan nog wel in goede staat is. Wanneer dit het geval is, bespreken we met u een eerlijk bedrag. Wij regelen ook de documentatie.

Laat uw reparatie en onderhoud over aan uw dealer

Heeft uw tweedehands caravan of camper een reparatie of onderhoud nodig? Wij staan voor u klaar in onze professionele werkplaats nabij Horst aan de Maas. Naast reparatie en onderhoud kunnen wij ook de APK-keuring uitvoeren en u helpen met de veranderingen of verbouwing van het interieur van uw caravan of camper.

Caravandealer Horst aan de Maas

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Horst aan de Maas

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Horst aan de Maas

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Horst aan de Maas, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum Horst aan de Maas komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum Horst aan de Maas reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Bel of e-mail ons voor uw kampeerbenodigdheden Horst aan de Maas

Wilt u in Horst aan de Maas een tweedehands, oftewel occasion camper of caravan kopen, inkopen of verkopen? Als uw dealer helpen we u met het onderhoud en reparaties. Bel vanuit Horst aan de Maas: 043-4083200 of e-mail naar: info@a2campeercentrum.nl.