Caravan en camper centrum Heerlen

Camper- en caravancentrum nabij Heerlen

A2 Campeercentrum verkoopt alles voor kamperen in en om Heerlen

Wilt u een caravan of camper inkopen, verkopen of kopen in Heerlen? Dan kunt u bij uw dealer A2 Campeercentrum Heerlen terecht. Zowel branchegenoten als particulieren zijn hartstikke welkom. Naast caravans en campers kunt u bij ons ook kiezen uit andere kampeerbenodigdheden. Wanneer u bij ons de kampeerspullen aanschaft, kunt u rekenen op professioneel advies en een uitstekende service. Deze service gaat verder dan advies over ons aanbod van caravans, campers en kampeerspullen. Wat ons anders maakt dan andere aanbieders is onze professionele werkplaats in Heerlen. Hier kunt u langskomen voor onderhoud en reparatie. Denkt u eraan een occasion te kopen of wilt u uw caravan of camper als tweedehands verkopen? Dan is het goed om het voertuig eerst uitvoerig te laten nakijken in onze werkplaats.

Service op maat en advies in Heerlen

Een caravan of camper is niet iets dat u zonder nadenken gaat kopen of inkopen. Hier wilt u natuurlijk vooraf al wat informatie over verzamelen. Bij dealer A2 Campeercentrum besteden we veel aandacht aan een goede service. Of het nu gaat over meer informatie, de techniek of de kosten: wij zullen ons best doen om u het correcte antwoord te geven. En dankzij onze 30 jaar aan ervaring kunnen wij u dat antwoord geven en verder helpen. Naast ervaring verkrijgen wij onze kennis ook door up-to-date te blijven. De techniek staat namelijk nooit stil. Om die reden is het belangrijk dat we op de hoogte blijven zodat we u in Heerlen het allernieuwste kunnen aanbieden.

Camper of caravan kopen in Heerlen

In onze showroom nabij Heerlen en op deze website kunt u zien welke campers en caravans we in de aanbieding hebben. Staat uw gewenste caravan, camper of vouwwagen er niet bij en wilt u deze ergens anders kopen? Dan kunt u gebruik maken van onze speciale service. Om u te behoeden van een zogenaamde kat in de zak, wat vaak voorkomt bij tweedehands exemplaren, kunt u ons benaderen om een aankoopkeuring uit te voeren.

Duizenden kampeerartikelen zijn te vinden in onze kampeerwinkel. Bezoekt u onze winkel!

Caravandealer Heerlen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Heerlen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Heerlen

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Heerlen, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Heerlen hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat Heerlen

Uw camper inkopen, kopen, verkopen of onderhouden?

Wilt u uw caravan of camper verkopen nabij Heerlen? Dan zijn wij als dealer in te schakelen als betrouwbare bemiddelaar. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor reparaties of het onderhoud van uw occasion? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bel vanuit Heerlen: 043-4083200 of stuur ons een e-mail: info@a2campeercentrum.nl.