Gebruikte campers en caravans

Gebruikte campers en caravans

A2 Campeercentrum verkoopt gebruikte campers en caravan

Droomt u al een aantal jaar van een kampeervakantie met uw gezin? Maar is een nieuwe caravan boven uw budget? Dan moet u eens langskomen bij A2 Campeercentrum. Naast nieuwe voertuigen verkopen wij namelijk ook gebruikte campers en gebruikte caravans. Soms bemiddelen wij voor een eigenaar, maar wij kopen ook kampeervoertuigen op. Deze wagens komen allemaal, na een grondige inspectie, in onze showroom te staan. Hier kunt u ze op uw gemak bekijken, zodat u misschien wel heel snel de juiste gebruikte caravan vindt voor uw gezin!

Verschillende modellen gebruikte caravans en campers

A2 Campeercentrum streeft ernaar om zoveel mogelijk verschillende voertuigen aan te bieden, ook als het gaat om tweedehands caravans en campers. Het hangt natuurlijk wel een beetje af van het aanbod op dat moment, maar misschien vindt u net de ideale camper voor uw gezin. Die ene uit de jaren ‘90 met 4 slaapplaatsen; precies genoeg voor uw gezin. Maar, denkt u misschien: is dat niet wat oud, een wagen die 20 jaar geleden gebouwd is? Alle gebruikte campers en caravans worden door onze monteurs geïnspecteerd. Zo weet u zeker dat u een veilige wagen koopt. En als u toch nog wat extra reparaties wilt laten uitvoeren, kunnen we u ook daarbij helpen. A2 Campeercentrum is er voor alle kampeerders, wat uw budget ook mag zijn!

A2 Campeercentrum is expert in gebruikte caravans en campers

A2 Campeercentrum is al meer dan 30 jaar werkzaam in de kampeerbranche en weet dus alles van kamperen, de voertuigen en alle extra service die u misschien nodig kunt hebben. Heeft u besloten om één van onze gebruikte campers te kopen? Maar wilt u misschien toch de sloten laten vervangen of een nieuwe barbecue kopen? Wij zijn u graag van dienst. Of wilt u toch nog even extra laten controleren of de gebruikte caravan of camper voldoet aan de huidige veiligheidsnormen? A2 Campeercentrum biedt u een gratis veiligheidsinspectie aan, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Zo gaat u altijd veilig de weg op!

gebruikte campers en caravans

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving voor gebruikte campers en caravans

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Maak uw dromen waar, koop een gebruikte camper!

Heeft u eindelijk genoeg gespaard voor een tweedehands kampeervoertuig? Wacht dan niet langer, bel ons op 043-4083200 of stuur een mailtje naar info@a2campeercentrum.nl. Of u nu een gebruikte caravan of camper zoekt: A2 Campeercentrum is er voor elke kampeerder.

Menu