Caravans en campers

Caravans en campers

A2 Campeercentrum verkoopt caravans en campers

Waar gaat u dit jaar op vakantie met de caravan of camper? In Tsjechië? Of liever wat dichter bij huis in België? En is dit uw eerste kampeervakantie of heeft u al heel wat kilometers afgelegd met uw kampeervoertuig? A2 Campeercentrum is er voor elke kampeerder. Of u nu voor het eerst besluit een caravan te kopen of alleen nog wat extra’s nodig hebt. Wij verkopen caravans en campers, verhuren ze, laten ze voor u op maat maken, etc. Verder kunnen er reparaties worden uitgevoerd, wagens worden ingewisseld en geven wij allerlei advies.

Caravans en campers in alle soorten en maten

Bij A2 Campeercentrum vindt u iets voor elk budget, want wij verkopen niet alleen nieuwe caravans en campers, we verkopen ook tweedehands wagens. We kopen geregeld voertuigen van oude klanten op of verkopen ze namens hen. Dit geeft u dus de kans om tegen een lagere prijs toch de ideale camper te vinden. Verder kunt u ook caravans, campers of bagagewagens bij ons huren. Dit is al mogelijk vanaf 75 euro per week, plus een borgsom van 500 euro.

Heeft u al een caravan of camper? Kies dan voor onze extra service!

A2 Campeercentrum is al meer dan 30 jaar werkzaam in deze branche en weet dus alles van kamperen, de voertuigen en alle extra service die u misschien nodig kunt hebben. Heeft u al een camper, maar moet hij nodig eens worden nagekeken? Kom dan eens langs in onze werkplaats, waar onze monteurs voor u klaar staan. Twijfelt u of uw wagen nog wel voldoet aan de veiligheidsnormen als u de weg op gaat? Dan kunt u bij A2 Campeercentrum een afspraak maken voor een gratis veiligheidsinspectie. Wilt u een extra sleutel van de caravan laten maken of de stoelkussens laten repareren? Ook hier kunnen wij u mee helpen. En laat u de caravan of camper een tijdje thuis staan om Oud en Nieuw te vieren? Dan kunt u zelfs nog bij ons terecht voor allerlei soorten vuurwerk!

caravans en campers

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving caravans en campers kopen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Op vakantie in uw camper of caravan? Kom eerst bij ons langs!

Kunt u niet wachten om er met uw camper op uit te gaan? Kom dan gauw eens langs bij A2 Campeercentrum. Bel ons op 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Of u nu een camper of caravan zoekt of er al één heeft: wij zijn er voor elke kampeerder.

Menu