Caravancentrum

Caravancentrum

Bezoek ons veelzijdige caravancentrum

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en bewezen caravancentrum? Kom dan langs bij A2 Campeercentrum. Wij zijn specialist in het verkopen, inkopen, repareren en onderhouden van caravans en campers. Wilt u een leuke occasion aanschaffen? Heeft u uw zinnen gezet op een mooi, nieuw model? Of wilt u graag voor een eerlijk bedrag van uw eigen caravan af? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog kennis met ons caravancentrum!

Koop uw ideale caravan bij ons caravancentrum

Als u een nieuwe caravan wenst te kopen, wilt u uiteraard zeker weten dat u dit doet bij een betrouwbare partij. Bij ons weet u zeker zaken te doen met een Bovag erkend bedrijf. Wij hebben daarnaast alleen maar gekwalificeerde vakmensen in dienst. Dit is wat ons onderscheidt van andere verkopers en inkopers van caravans en campers. Bij ons kunt u uw mobilhome ook laten repareren, verbouwen en onderhouden. Als u inderdaad een aankoop wilt doen, dan horen wij graag waar u precies naar op zoek bent. En voor welk budget. Wij tonen u graag een passende selectie in onze showroom.

Verkoop uw caravan aan ons caravancentrum

Bent u op zoek naar een betrouwbare dealer aan wie u uw caravan kunt verkopen? Breng ook dan een bezoekje aan ons. Wij voeren graag een grondige keuring op uw mobiele vakantieverblijf uit. Besluiten wij dat deze nog van voldoende kwaliteit is? Dan ontvangt u meteen een mooi bedrag voor deze verkoop! Als u ons campeercentrum uw caravan laat inkopen, dan bent u veilig, snel en zonder stallingskosten van uw mobilhome af. Bovendien verzorgen wij ook de volledige administratie voor de verkoop voor u. Wanneer komt u langs?

Vind alles voor uw vakantie bij ons

Wist u dat wij naast caravans en campers ook nog diverse praktische kampeeraccessoires verkopen? Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Sleutels
  • Trekhaken
  • Schotelantennes
  • Kampeerartikelen
  • Fietsendragers en bagagewagens

Kortom, bij ons caravancentrum slaagt u in één keer voor uw hele vakantie!

Caravancentrum

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving naar uw caravancentrum

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum en caravancentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service caravancentrum

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeer- en caravancentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Maak kennis met ons caravancentrum

Breng vandaag nog een bezoekje aan ons caravancentrum als u een nieuwe of tweedehands caravan wilt kopen. Of als u die van uzelf veilig en snel wilt verkopen. Voor een prima bedrag. Bel voor meer informatie naar 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Wij zijn graag uw complete caravancentrum!

Menu