Caravan verkopen

Caravan verkopen

Wilt u uw caravan verkopen? Kom naar A2 Campeercentrum

Is de tijd van kampeervakanties helaas voorbij en wilt u nu uw caravan verkopen? Dan is het misschien handig dit aan een expert over te laten. A2 Campeercentrum bestaat al tientallen jaren en weet alles van het verkopen van caravans en campers. Wij kunnen u op twee manieren helpen: door bemiddeling bij de verkoop of door het opkopen van uw kampeervoertuig. Zodra u ons heeft ingeschakeld, regelen wij alles voor u: het contact met klanten, het regelen van belangrijke documenten, et cetera.

Laat uw caravan door ons verkopen, wij regelen alles

Wilt u dat wij de caravan opkopen? Misschien wel fijn, want dan is de verkoop snel gesloten en heeft u weer wat extra geld op de rekening. Ook kunt u dan alle details rondom het verkopen van uw caravan uit uw hoofd zetten. Wist u bijvoorbeeld dat u een RDW Vrijwaringsbewijs moet regelen, zodat de caravan op naam van de verkoper komt te staan? Of dat u exportdocumenten voor uw caravan moet regelen als u laatstgenoemde verkoopt aan een buitenlandse partij? Het regelen van deze documenten doen wij ook als we bemiddelen bij het verkopen van uw caravan.

Laat ons uw caravan verkopen voor de beste prijs

Als wij uw caravan mogen verkopen, kan dit veel voordelen hebben. Elke caravan, of we nu bemiddelen of opkopen, wordt namelijk in onze showroom gestald. Dit betekent dat u dan zelf geen kosten meer heeft voor de stalling van uw wagen. Verder zijn wij al heel lang werkzaam in deze sector, dus wij weten alles van het verkopen van caravans en campers. Wij weten welke wagen bij welke klant past, dus wie weet is uw caravan heel snel verkocht! Het is ook belangrijk te weten dat A2 Campeercentrum een Bovag erkend bedrijf is. Dit stelt ons in staat elk voertuig een Bovag-garantie te geven. Daardoor kunnen wij uw caravan voor een hogere prijs verkopen.

caravan verkopen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving om uw caravan te verkopen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum caravan verkopen

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Opkopen of bemiddeling: Wij helpen u graag caravan verkopen!

Weet u al wat u gaat doen met het geld van uw verkochte caravan? Misschien een verre vakantie? Of gaat het op een spaarrekening voor later? Bel ons op 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Laat ons uw caravan verkopen, dan regelen wij alles voor u!

Menu