Caravan verkoop

Caravan verkoop

Moet uw caravan in de verkoop? Kom naar A2 Campeercentrum

Is het na al die jaren tijd om uw caravan in de verkoop te zetten? A2 Campeercentrum is al 30 jaar actief in de kampeerbranche en is dus expert in het te koop zetten van uw kampeervoertuig. Wij bieden u twee mogelijkheden: opkoop van uw caravan of bemiddeling in de verkoop ervan. Dit biedt u meerdere voordelen: Geen vreemden aan de deur (die komen bij ons langs), wij onderhandelen voor u over de prijs en we verzorgen belangrijke formulieren zoals het RDW vrijwaringsbewijs.

Op zoek naar de beste prijs? Verkoop uw caravan aan ons!

A2 Campeercentrum is een Bovag erkend bedrijf. Daarom krijgt elk voertuig dat bij ons te koop staat een Bovag-garantie. Zo zijn wij in staat een hogere prijs te vragen voor uw caravan. Wij weten alles van verkopen. Of het nu gaat om een slaapzak of een nieuw slot op uw camper; wij weten welk product past bij welke klant. Dit geldt ook voor uw caravan. U kunt de verkoop ervan dus gerust aan ons overlaten! Uw wagen komt na een grondige inspectie bij ons in de showroom te staan, zodat klanten alles rustig kunnen bekijken. Maar wat als de verkoop van uw caravan toch niet wil lukken? Als u ervoor heeft gekozen dat wij bemiddelen, rekenen wij in zo’n geval geen extra kosten. U betaalt ons pas een provisie als wij de koop hebben gesloten.

Waar u op moet letten bij de verkoop van uw caravan

Wilt u liever dat wij de caravan opkopen? Misschien wel fijn, want dan heeft u heel snel beschikking over een extra geldbedrag. Verder hoeft u dan niet meer alle details rondom de verkoop te regelen. Wist u bijvoorbeeld dat u exportdocumenten voor uw caravan moet regelen als u hem verkoopt aan een buitenlandse koper? Of dat u het voertuig moet laten overschrijven op naam van de verkoper door middel van een RDW vrijwaringsbewijs? Het regelen van deze documenten doen wij ook als u wilt dat wij bemiddelen bij de verkoop van uw caravan.

Caravan verkoop

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving voor uw Caravan verkoop

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Opkopen of bemiddeling: Wij doen ons best voor de verkoop!

Weet u al een bestemming voor het geld van uw verkochte camper of caravan? Misschien een verre vakantie of een motorboot? Bel ons hoe dan ook op 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Dan regelen wij alles rondom de verkoop van uw caravan.

Menu