Caravan te koop

Caravan te koop

Caravan te koop? Wij helpen bij de bemiddeling

Is het tijd om uw caravan te koop aan te bieden? Heeft u er jaren van genoten, maar is het nu tijd voor iets anders? A2 Campeercentrum kan u helpen bij het te koop zetten van uw voertuig. U heeft twee opties: wij kopen uw caravan of wij bemiddelen in de verkoop ervan. Beide opties kunnen voordelig voor u uitpakken. Wij doen het moeilijke werk van het verkopen voor u, wij verzorgen o.a. het RDW vrijwaringsbewijs, en u hoeft geen vreemden bij u thuis uit te nodigen.

Waarom zet u uw caravan bij ons te koop?

A2 Campeercentrum is al 30 jaar actief in de kampeerwereld. Wij hebben dus erg veel ervaring opgedaan met allerlei aspecten van deze branche. We weten welke producten bij welk kampeervoertuig passen, waar u aan moet denken voor welke vakantie en, heel belangrijk voor u, we weten hoe we moeten verkopen. Elke caravan die te koop staat bij A2 Campeercentrum wordt onderworpen aan een grondige inspectie. Hierdoor weten wij precies wat uw caravan bijzonder maakt, zodat we dat aan eventuele klanten kunnen melden. Misschien biedt u wel net een model aan dat op dit moment heel gewild is! Ook krijgt elk voertuig dat bij ons te koop staat een Bovag-garantie, waardoor wij een hogere opbrengst voor uw caravan kunnen realiseren.

Caravan te koop? Kies voor A2 Campeercentrum!

Er kunnen nogal wat haken en ogen zitten aan het te koop zetten van uw caravan of camper. Wist u bijvoorbeeld dat u het voertuig officieel moet laten overschrijven op de naam van de koper? En dat dit moet gebeuren door middel van een RDW vrijwaringsbewijs? Erg belangrijk, anders krijgt u misschien over 2 jaar boetes voor overtredingen waar u zich niets van herinnert. Of misschien zijn er wel mensen in het buitenland geïnteresseerd in uw caravan. Wist u dat u daar exportdocumenten voor moet hebben? Als u ons inschakelt voor het opkopen van uw voertuig, zorgen wij voor dit soort details. Ook als wij bemiddelen in de verkoop, regelen wij dit voor u.

caravan te koop

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Locatie voor een caravan te koop

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Zet nu uw caravan te koop bij A2 Campeercentrum

Heeft u nu al een idee waar u het geld van uw verkochte camper of caravan aan gaat uitgeven? Misschien is het nu tijd voor een boot of een motor, of gaat u er de kleinkinderen blij mee maken? Bel ons dan op 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Dan zetten wij uw caravan snel te koop in onze showroom!

Menu