Caravan reparatie en camper reparatie

Caravan reparatie en camper reparatie

A2 Campeercentrum: Uw specialist voor een caravan reparatie

Heeft uw caravan of camper een grondige reparatie nodig? A2 Campeercentrum heeft het begrip service hoog in het vaandel staan. Wij hebben al heel veel kampeerliefhebbers mogen verblijden, door hun camper of caravan volledig naar wens te repareren. Wij zorgen er graag voor dat u weer veilig en verantwoord op vakantie kunt. Onze goede service komt niet alleen tot uiting in ons ruime assortiment aan accessoires en occassions en onze deskundige voorlichting, maar ook in alle mogelijkheden die onze eigen werkplaats biedt. Zoals een vakkundige camper of caravan reparatie!

Als uw camper of caravan gerepareerd moet worden

Wist u al dat wij in onze volledig uitgeruste werkplaats niet alleen caravans en campers van een benodigde reparatie kunnen voorzien, maar ook uw vouwwagen of aanhangwagen? Naast reparaties kunnen wij ook de door u gewenste veranderingen en verbouwingen aan het interieur van uw mobiele vakantieverblijf verzorgen. Tot slot bent u bij ons aan het juiste adres voor schadetaxaties en schadereparaties. Als partner van Dometic, Elektrolux, Fiamma, Thetford, Truma en Thule bieden we service- en garantiewerkzaamheden aan op hun producten. Komt u bij ons langs voor een reparatie? Laat ons dan meteen handige accessoires op uw camper of caravan monteren en installeren, zoals airco’s, trekhaken, fietsendragers, motordragers, achteruitrijcamera’s, zonnepanelen en schotelantennes.

Caravan Reparatie op locatie

Staat u met panne langs de kant van de weg? En is er geen mogelijkheid bij ons langs te komen? Gelukkig zijn wij ook in te schakelen voor reparaties op locatie. Laat ons weten waar u staat, dan komen wij direct naar u toe. Alle werkzaamheden en verrichtingen die wij uitvoeren op uw mobilehome, vinden onder Bovag voorwaarden plaats. Lukt het u niet deze reparatiewerkzaamheden of de houdhoudsnote in één keer te betalen? Geen probleem! Maak in zo’n geval gebruik van onze Recreatie Reparatie Rekening. Dan splitsen we het complete bedrag in haalbare stukken op. Dus, heeft u behoefte aan een complete partner voor uw camper of caravan? Kies voor A2 Campeercentrum. Wij beschikken over een eigen werkplaats, een eigen naaiatelier (voor bijvoorbeeld gordijnen, zitkussens of tentdoeken) en een vakkundige sleutelservice.

Caravan of camper reparatie

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving voor Caravan reparatie

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Caravan reparatie

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service voor uw caravan reparatie

Caravan reparatie doet u hier. Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Ontmoet uw partner voor die caravan of camper reparatie

Onze specialisten hebben al vele campers en caravans van een benodigde reparatie voorzien. Breng uw camper ook vandaag nog bij ons langs. Heeft u vragen? Bel naar 043-4083200 of stuur een mail naar info@a2campeercentrum.nl. Voor een vakkundige camper of caravan reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Menu