Caravan onderhoud – Camper onderhoud

Caravan onderhoud – Camper onderhoud

A2 Campeercentrum: Caravan en Camper inkoop en verkoop

Wij onderhouden uw caravan of camper

Caravan onderhoud is erg belangrijk. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van andere weggebruikers en kampeerders. Weet u wanneer uw kampeervoertuig voor het laatst een APK keuring heeft ondergaan? En weet u zeker dat uw camper op elk gebied voldoet aan de veiligheidseisen? Als u twijfelt, is het misschien tijd om eens bij ons langs te komen. Wij bieden namelijk niet alleen een reparatieservice aan, wij doen ook aan camper- en caravan onderhoud.

Camper onderhoud op de juiste plek

Heeft u uw camper of caravan gekocht bij A2 Campeercentrum en bent u al een tijdje klant bij ons? Dan is het slim als u ook de APK bij ons laat doen. Wij zijn dan namelijk al op de hoogte van alle bijzonderheden van uw caravan. Verder hebben wij de juiste omgeving voor het uitvoeren van een APK bij grote voertuigen. Het kan zijn dat een normale garage niet geschikt is voor uw camper, omdat hij te hoog is. Onze werkplaats is hier wel op ingericht. Wij zijn immers specialist in caravans en campers! Wist u dat wij ook een link hebben op onze website waarmee u kunt controleren of uw voertuig weer toe is aan een APK? Zo vindt u alles wat u nodig heeft op één plek.

Caravan onderhoud: het belang van veiligheid

Als u de weg op gaat met een groter voertuig, wilt u er zeker van zijn dat alles werkt zoals het moet werken. Dus bijvoorbeeld geen onderdelen die ineens los gaan trillen tijdens het rijden. Weet u waar u op moet letten als het gaat om de veiligheid van uw kampeervoertuig? A2 Campeercentrum biedt een gratis veiligheidsinspectie aan in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Dit doen wij op afspraak. Tijdens deze inspectie controleren wij voertuigen en aanhangwagens op tien punten. Na afloop krijgt u schriftelijk van ons te horen of er sprake is van noodzakelijk caravan onderhoud.

Caravan onderhoud – Camper onderhoud

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Locatie Caravan onderhoud – Camper onderhoud

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Camper onderhoud

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service voor uw camper onderhoud staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Kom naar A2 Campeercentrum voor uw camper onderhoud!

Staat alles al klaar voor de volgende kampeervakantie, maar twijfelt u of alles wel goed onderhouden is? Neem dan eens contact op met A2 Campeercentrum over wanneer u terecht kunt voor een veiligheidsinspectie of APK. Dan kunt u binnenkort weer veilig de weg op met uw camper of caravan. Dus bel ons op 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl.

Menu