Caravan kopen

Caravan kopen

Behoefte aan een nieuwe caravan?

Overweegt u een nieuwe, kwalitatieve caravan te kopen? Maak dan kennis met A2 Campeercentrum. Bij ons kunt u de mooiste nieuwe en gebruikte caravans en campers van Limburg kopen. Zo hebben we voor elk budget een interessant exemplaar. Daarnaast zijn wij dé plek voor al uw benodigde kampeeraccessoires. Wat heeft u zoal nodig? Breng vandaag nog een bezoekje aan ons en besluit uw ideale caravan te kopen!

Koop uw ideale caravan bij ons

Wellicht heeft u al een specifiek soort caravan in gedachten. Heeft u misschien een favoriet merk? Of een stijl die u al jaren bevalt? Geef dit aan ons door. Wij kunnen u dan precies de exemplaren tonen die perfect aan uw wensen en eisen voldoen. Dit kunnen zowel occasions als nieuwe modellen zijn. In onze showroom vindt u het allemaal. Waar u ook voor gaat, alles wat u bij ons kunt kopen, is van goede kwaliteit. Wij een zijn bewezen, betrouwbaar en Bovag erkend bedrijf. Kortom, kies ook voor onze professionele aanpak en kom langs!

Alles wat u nodig heeft, kunt bij ons kopen

Naast een caravan kopen? Wij zijn graag uw complete partner. Daarom vindt u in onze campingwinkel allerhande kampeeraccessoires. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Sleutels
  • Trekhaken
  • Schotelantennes
  • Kampeerartikelen
  • Bagagewagens en fietsendragers

Wilt u niets aanschaffen, maar juist verkopen? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij kopen namelijk ook campers en caravans in. Laat ons een uitvoerige keuring op uw mobiele vakantieverblijf uitvoeren. Vinden wij de kwaliteit nog acceptabel? Dan ontvangt u direct een mooi bedrag van ons. Handig als u daarna meteen een nieuw model wilt uitkiezen!

Ook na het kopen uw caravan specialist

Onze samenwerking hoeft niet te beëindigen nadat u een mobilhome heeft aangeschaft. Bedenkt u na een tijdje bijvoorbeeld dat u er iets aan verbouwd of aangebouwd wilt hebben? Breng uw camper dan naar onze eigen werkplaats. Wij zorgen er graag voor dat deze precies naar uw wensen aangepast wordt. Ook als er onderhoud of een reparatie nodig is, zijn wij uw geschikte partner. Wij helpen u graag snel, veilig en verantwoord weer de weg op. Kortom, zelfs nadat u een exemplaar bij ons besluit te kopen, staan wij voor u klaar.

Caravan kopen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving uw caravan te kopen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Uw ideale caravan kopen doet u bij ons

Wilt u een nieuwe of tweedehands caravan aanschaffen? Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek of er iets tussen staat wat u bevalt. Met vragen kunt u bellen naar 043-4083200 of mailen naar info@a2campeercentrum.nl. Die caravan kopen waar u al tijden van droomt, dat doet u bij ons!

Menu