Caravan inkoop

Caravan inkoop

Wilt u uw caravan verkopen?

Wilt u in contact komen met een betrouwbare en bewezen partner voor een caravan inkoop? Kom dan naar A2 Campeercentrum. Wij zijn al jaren dé specialist in het inkopen van caravans en campers. Voordat wij een inkoop afsluiten, voeren wij een uitgebreide inspectie uit. Op die manier kunnen wij garanderen enkel kwalitatieve occasions aan te bieden. Kortom, regel meteen een caravan inkoop bij ons campeercentrum!

Verkoop uw caravan hierom aan ons

Een caravan zelfstandig verkopen, is nog niet zo snel gedaan. Laat daarom ons uw mobiele vakantieverblijf inkopen. En wel om deze redenen:

  • U doet zaken met een Bovag erkend bedrijf
  • U krijgt niet allerlei (ongewenste) kopers over de vloer
  • U bent snel van uw mobilhome af en beschikt meteen over geld
  • U hoeft zich niet druk te maken over de administratie, die verzorgen wij
  • Uw mobilhome wordt in onze showroom geplaatst zonder stallingskosten voor u

Kortom, als u uw mobiele vakantieverblijf aan ons besluit te verkopen, dan kiest u voor een snelle, veilige en prettige verkoop. Bent u al overtuigd?

Meer dan caravan inkoop alleen

Als u uw exemplaar aan ons verkocht heeft, dan kan het zo zijn dat u meteen een ander exemplaar wilt aanschaffen. Dit kan een geheel nieuw model zijn of een bewezen occasion. Neem gerust een kijkje in onze showroom. Onze dealer adviseert u graag. Laat hem weten waar u naar op zoek bent, dan kijkt hij of er eventueel een inruil plaats kan vinden. Alles wat u bij ons vindt, is van prima kwaliteit. Geef door of u specifieke wensen of eisen heeft. In stijl, eigenschappen of merk bijvoorbeeld. Wij tonen u graag wat wij voor u beschikbaar hebben!

Goede service bij de inkoop van uw caravan

Een belangrijke reden om zaken met ons te doen, is dat wij een zeer goede service aanbieden. Zo hebben wij alleen maar gekwalificeerd personeel in dienst, beschikken we over een eigen werkplaats en zijn wij al jaren hét adres voor particulieren en branchegenoten. Wat ons daarnaast nog onderscheidt van andere campercentra, is dat wij ook diensten in reparatie (op locatie) en onderhoud aanbieden. Kortom, wij zijn niet alleen uw partner voor een geslaagde inkoop!

Caravan inkoop

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving voor uw caravan inkoop

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Uw specialist in caravan inkoop

Bent u op zoek naar een partij aan wie u uw caravan voor een goede prijs kunt verkopen? Breng een bezoekje aan ons campeercentrum en ontdek of er een inkoop mogelijk is. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel naar 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Wij zijn graag uw partner voor een prettige caravan inkoop!

Menu