Caravan dealer

Caravan dealer

Interesse in een mooie caravan?

Wilt u in contact komen met een bewezen en betrouwbare caravan dealer? Kom dan naar A2 Campeercentrum. Bij ons vindt u een enorm aanbod van nieuwe en tweedehands caravans en campers. Ook als u uw eigen mobilhome wilt verkopen, biedt onze dealer uitkomst. Wij bieden u direct een mooie prijs. Ook vindt u bij ons meteen alle accessoires die uw vakantie nog leuker maken. Benieuwd naar wat u bij ons kunt kopen? Maak vandaag nog kennis met onze caravan dealer!

Als u een caravan wilt kopen

Wilt u graag een nieuwe caravan aanschaffen? Een kwalitatieve occasion of juist een spiksplinter nieuw model? Wij hebben het voor u. Alle caravans die wij verkopen zijn van topkwaliteit. Omdat wij bovendien voor elk budget passende producten hebben, kan iedereen bij ons slagen. Onze dealer hoort graag of u specifieke wensen heeft. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk bijvoorbeeld? Een specifieke stijl? Of moet uw nieuwe mobilhome aan andere voorwaarden voldoen? Wij horen het graag. Dan kunnen wij u straks precies de juiste modellen tonen, die aan al uw wensen voldoen.

Als u een caravan dealer zoekt voor een verkoop

Wilt u uw eigen caravan graag verkopen? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk en tegen een mooi bedrag doen. Kies ook dan voor ons. Wij voeren meteen een grondige controle uit op uw mobiele vakantieverblijf. Is deze nog van dusdanige kwaliteit dat wij deze willen inkopen? Dan ontvangt u direct een mooie prijs van ons. Zo bent u in no time, voor een eerlijk bedrag en zonder stallingskosten of ongewenste, onbekende kopers aan uw deur, van uw mobilhome af! Tot slot hoeft u zich ook niet druk te maken om de administratie van de verkoop. Die regelen wij voor u!

Laat uw caravan onderhouden en repareren door onze dealer

Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen veilig en verantwoord aan een mobiel vakantieverblijf. Daarom verkopen en inkopen wij niet alleen, maar bieden wij ook diensten in onderhoud en reparatie aan. Wij beschikken over een eigen werkplaats. Onze gekwalificeerde vakmensen staan hier te allen tijde voor u klaar om uw mobiele vakantieverblijf naar uw wens te verbouwen. Ook als u pech heeft in de omgeving, komen wij langs voor service en onderhoud op locatie. Kortom, wij zijn uw complete partner!

Caravandealer

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Bezoek hier uw caravandealer

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

A2 Campeercentrum uw caravan dealer

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service caravan dealer

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Bezoek onze caravan dealer!

Bent u benieuwd naar wat onze dealer voor u kan betekenen? Kom naar ons campeercentrum. Voor de mooiste caravans en kampeeraccessoires. Bel voor meer informatie naar 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Onze caravan dealer heet u graag van harte welkom!

Menu