Campers te koop

Campers te koop

Voor de koop of de verkoop van een camper

Wilt u weten waar de mooiste campers te koop staan? Of staat uw eigen caravan te koop? Voor een goede koop of een eerlijke verkoop bent u bij A2 Campeercentrum aan het juiste adres. Wij kopen kwalitatieve tweedehands exemplaren in om deze vervolgens in perfecte staat weer te verkopen. Ook vindt u bij ons de leukste nieuwe modellen. Zo hebben we voor iedereen en elk budget een passend mobiel vakantieverblijf. Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs en kijk welke campers wij te koop hebben staan!

Als u een nieuwe camper wenst

Wilt u een nieuwe camper kopen? Laat ons dan weten waar u precies naar op zoek bent. Een bepaald merk bijvoorbeeld, of een specifieke stijl. Of moet uw ideale mobilhome aan een aantal unieke eigenschappen voldoen? Geef aan onze dealer door wat uw wensen zijn. Wij zetten dan graag een passende selectie van modellen voor u klaar. Geef ook meteen aan of u op zoek bent naar een occasion of een nieuw exemplaar. In elke prijsklasse hebben wij interessante varianten staan. Bezoek vandaag nog onze showroom en ontdek wat er bij ons te koop staat.

Als u uw eigen exemplaar te koop heeft staan

Wilt u uw eigen mobiele vakantieverblijf juist verkopen? Kom dan ook langs bij ons. Zo bent u namelijk snel, veilig en met mooi financieel resultaat van uw mobilhome af. U hoeft geen (ongewenste) onbekende kopers over de vloer te krijgen. U hoeft geen stallingskosten te betalen. En u beschikt direct over een mooi en eerlijk bedrag. Voordat wij besluiten of wij uw camper willen inkopen, keuren we laatstgenoemde grondig. Constateren wij dat uw exemplaar nog van voldoende kwaliteit is? Dan kunt uw mobilhome direct aan ons verkopen! Alle administratie die bij deze verkoop hoort, verwerken wij graag voor u.

Dit is er nog meer bij ons te koop

Naast campers en caravans vindt u bij ons ook verschillende handige kampeeraccessoires, zoals:

  • Sleutels
  • Trekhaken
  • Schotelantennes
  • Kampeerartikelen
  • Fietsdragers en bagagewagens

Kortom, alles wat nodig is voor een volledige kampeervakantie, staat bij ons te koop!

Campers te koop

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Locatie voor Campers te koop

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Campers te koop

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service Campers te koop

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Staat bij ons uw gewenste camper te koop?

Wilt u een nieuwe camper kopen? Of wilt u juist uw huidige exemplaar verkopen? Breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel naar 043-4083200 of stuur een mail naar info@a2campeercentrum.nl. Ontdek vandaag nog welke campers wij te koop hebben staan!

Menu