Campercentrum

Campercentrum

Campeercentrum

Interesse in een nieuwe camper of caravan?

Bent u op zoek naar een bewezen camper centrum? Breng dan een bezoekje aan A2 Campeercentrum. Wij bieden het grootste aanbod van nieuwe en gebruikte caravans en campers aan van Limburg. Wilt u uw caravan verkopen? Ons centrum biedt u een goede prijs. Daarnaast bieden wij als campingwinkel alle soorten accessoires voor uw tenten, caravans en campers aan. En wij verlenen diensten in reparatie en onderhoud. Wat mogen wij voor u betekenen? Breng snel een bezoekje aan ons camper centrum!

Koop een caravan of camper bij ons

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse caravan of camper? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen enkel kwalitatieve mobilhomes. Of u nou kiest voor een nieuw of voor een gebruikt exemplaar. Voor elk budget hebben wij een passend model. Laat ons weten of u op zoek bent naar een specifiek model, een bepaalde trend, bijzondere eigenschappen of een betreffend merk. Dan zorgt onze dealer ervoor dat er in ons centrum een selectie voor u klaar staat, die volledig aan al uw wensen voldoet.

Dit vindt u nog meer in ons centrum

Naast een groot assortiment aan caravans en campers, vindt u in onze campingwinkel ook alle soorten en maten kampeeraccessoires. Bijvoorbeeld:

  • Sleutels
  • Trekhaken
  • Schotelantennes
  • Kampeerartikelen
  • Bagagewagens en fietsdragers

Daarnaast zijn wij uw professionele partner als u uw eigen caravan wilt verkopen. Laat ons uw mobiele vakantieverblijf onderwerpen aan een uitvoerige keuring. Naderhand bieden wij een mooie en eerlijke prijs ervoor. De gehele administratie rondom deze verkoop verzorgen wij graag voor u.

Laat uw camper onderhouden en repareren in ons centrum

A2 Campeercentrum heeft een eigen werkplaats met gekwalificeerd personeel. Onze service is van hoog niveau. Dus is het weer tijd voor grondig onderhoud? Kom bij ons langs. Is er iets aan uw caravan afgebroken of werkt het niet meer naar behoren? Ook dan biedt ons centrum de uitkomst. En staat u ergens in Limburg met pech? Dan bieden wij service en onderhoud op locatie. Maar ook als u overweegt uw camper te laten verbouwen of aan wilt vullen met moderne technieken en accessoires, staan onze vakmensen voor u klaar.

Campeercentrum

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Locatie van ons campeercentrum

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Bezoek ons camper centrum!

Bent u benieuwd naar welke campers u zoal kunt kopen bij ons? Breng een bezoekje aan ons campeercentrum. Ook voor onderhoud, reparaties, het verkopen van caravans en diverse kampeeraccessoires. Bel met eventuele vragen naar 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. U bent van harte welkom in ons camper centrum!

Menu