Camper kopen

Camper kopen?

Interesse in een nieuwe camper kopen?

Wilt u een nieuwe, aantrekkelijke camper kopen? Kom dan naar A2 Campeercentrum. Bij ons vindt u het grootste aanbod nieuwe en tweedehands caravans en campers van Limburg. Voor elk budget staat er wat interessants tussen. Naast uw ideale mobilhome, kunt u bij ons ook allerhande kampeeraccessoires kopen. Wacht niet langer. Breng direct een bezoekje aan ons als u een camper wilt kopen!

Koop uw ideale camper bij ons

Camper kopen? De kans is groot dat u al een bepaald soort camper in gedachten heeft. Een bepaalde stijl of specifiek merk bijvoorbeeld. Of heeft u een aantal unieke eigenschappen in gedachten? Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan zetten wij vast een selectie met campers voor u klaar die aan al uw voorwaarden voldoet. Omdat wij zowel nieuwe modellen als occasions aanbieden, hebben wij ook voor u een ideaal exemplaar in onze showroom staan. Kom langs en ontdek direct wat u zoal bij ons kunt kopen.

Dit kunt u nog meer bij ons kopen

In onze campingwinkel vindt u, naast caravans en campers, ook diverse kampeeraccessoires. Denk aan ondere andere:

  • Sleutels
  • Trekhaken
  • Schotelantennes
  • Kampeerartikelen
  • Bagagewagens en fietsdragers

Beschikt u al over een mobilhome die u wilt verkopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Om te controleren of wij uw caravan willen inkopen, voeren wij eerst een grondige keuring uit. Is uw mobiele vakantieverblijf nog in voldoende staat (te brengen)? Dan krijgt u daar direct een mooie prijs voor. De gehele administratie rondom deze verkoop of inruil nemen wij voor onze rekening.

Ook na het kopen zijn wij uw camper specialist

Heeft u een mooie caravan zien staan, maar wilt u deze graag laten uitbreiden of verbouwen? Schakel dan de vakkundige medewerkers van onze eigen werkplaats in. Zij zorgen er graag voor dat uw mobilhome volledig aan al uw wensen voldoet. Ook voor het benodigde onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. En is er een reparatie nodig? Dan repareren wij uw caravan snel en secuur, zodat u er weer veilig en verantwoord mee op vakantie kunt. Kortom, ook na het kopen zijn wij uw professionele partner!

Camper kopen

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Onze locatie om uw camper te kopen

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum om uw camper te kopen

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Camper kopen? Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Kom bij ons uw gewenste camper kopen

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands camper? Kijk snel of er iets van uw gading bij ons staat. Heeft u vragen? Bel naar 043-4083200 of stuur een mail naar info@a2campeercentrum.nl. Bij ons kunt u precies die camper kopen waar u naar op zoek bent!

Menu