Camper inkoop

Camper inkoop

Wilt u uw camper verkopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en bewezen partner voor een camper inkoop? Breng dan een bezoekje aan A2 Campeercentrum. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van campers en caravans. Aan elke inkoop gaat eerst een uitgebreide inspectie vooraf. Zo weet iedereen zeker dat wij enkel kwalitatieve occasions verkopen. Bovendien bieden wij eerlijke prijzen. Lees verder om te ontdekken waarom wij graag uw professionele partner zijn op het gebied van camper inkoop.

Waarom uw camper aan ons verkopen?

Als u uw caravan of camper aan ons verkoopt, geniet u van vele voordelen. Hierbij enkele op een rij:

  • U doet zaken met een Bovag erkend bedrijf
  • U krijgt niet allerlei (ongewenste) onbekenden over de vloer
  • U bent snel van uw mobilhome af en beschikt meteen over geld
  • U hoeft zich niet druk te maken over de administratie, die verzorgen wij
  • Uw mobilhome wordt in onze showroom geplaatst zonder stallingskosten voor u

Kortom, als wij uw mobiele vakantieverblijf inkopen, kiest u voor een veilige, snelle en eenvoudige verkoop. Zonder nare verrassingen achteraf, maar met groot financieel voordeel voor u.

Meer dan alleen inkoop

Naast het inkopen van tweedehands campers en caravans, zijn wij ook het adres waar u nieuwe modellen en aantrekkelijke occasions kunt kopen. Kijk dus gerust even rond in onze showroom en bepaal naderhand of u uw mobilhome enkel wilt verkopen of dat er misschien een mogelijke inruil plaats kan vinden. Wat uw keus ook is, wij bieden goede prijzen en verkopen alleen kwalitatieve producten. Wenst u inderdaad uw oude exemplaar in te ruilen voor een nieuwere variant? Geef dan meteen door of u een voorkeur voor een bepaalde stijl of een specifieke merk heeft. Dan begeleiden wij u graag naar een passende selectie.

Goede service bij de inkoop van uw camper

Ons campeercentrum staat bekend om haar zeer goede service. Zo beschikken we over een eigen werkplaats, hebben we enkel gekwalificeerd personeel in dienst en zijn wij hét adres voor zowel particulieren als branchegenoten. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van mobilhomes. Zo kunt u ook bij ons terecht voor allerhande kampeeraccessoires. En wij bieden diensten aan in reparatie (op locatie) en onderhoud. Bent u overtuigd van onze vele voordelen? Kom langs en ontdek of een inkoop mogelijk is!

Camper inkoop

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Bezoek onze locatie voor camper inkoop

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum voor camper inkoop

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Uw specialist in camper inkoop

Wilt u uw camper verkopen? Kom langs en geniet van onze professionele en betrouwbare aanpak op het gebied van inkoop. Heeft u vragen? Bel dan naar 043-4083200 of mail naar info@a2campeercentrum.nl. Maak kennis met uw specialist in camper inkoop!

Menu