Caravan en camper centrum Brunssum

Camper- en caravancentrum in Brunssum

Een caravan of camper kopen of verkopen nabij Brunssum

Als u uw tweedehands caravan of camper in de omgeving van Brunssum wilt verkopen, is het tijd kennis te maken met de dealer van A2 Campeercentrum. Wij houden ons bezig met het inkopen van campers en caravans. Uiteraard staan er bij ons ook kwalitatieve occasions en nieuwe modellen te koop. Ook als een reparatie of grondig onderhoud noodzakelijk is, staat onze vakkundige dealer graag voor u klaar. Wanneer mogen wij u vanuit Brunssum welkom heten?

Uw specialist in caravans en campers verkopen en inkopen

U hoeft niet meer op zoek naar een dealer als u graag op een eerlijke en prettige manier uw camper wilt verkopen. Wilt u dat wij uw tweedehands campers inkopen? Laat ons deze dan eerst van een grondige keuring voorzien. Als blijkt dat wij uw camper uit Brunssum inderdaad willen kopen, kunt u deze meteen aan ons verkopen. Voor een aantrekkelijk bedrag uiteraard. Nog een voordeel als wij uw occasion inkopen, is dat wij altijd alle administratie aangaande de verkoop van occasions verzorgen!

Iedereen in Brunssum kan bij ons een camper of caravan kopen

Was u zich er al van bewust dat wij voor ieder budget occasions aanbieden? Wij helpen namelijk graag zo veel mogelijk mensen aan een mobiel vakantieverblijf. Doordat wij enkel topproducten kopen en verkopen, lukt ons dit ook. Bent u geïnteresseerd in onze tweedehands exemplaren? Of wilt u het nieuwste van het nieuwste hebben? Laat uw wensen aan onze dealer weten. Hij maak graag een selectie van uw favoriete merken en stijlen.

Ook voor reparaties en onderhoud aan uw caravan uit Brunssum

Beschikt u al over een mooi tweedehands of nieuw exemplaar? Maar werkt deze niet meer optimaal? Wij verzorgen ook onderhoud en reparaties aan occasions en de laatste modellen. Lever deze af in onze eigen werkplaats. Dan zorgen wij ervoor dat uw mobilhome, vouwwagen of aanhangwagen in no time weer in optima forma is. Is er geen reparatie nodig en behoeft uw mobiele vakantieverblijf ook geen extra onderhoud? Maar wilt u deze wel laten ver- of aanbouwen? Geef uw wensen dan door aan onze vakkundige dealer.

Caravandealer Brunssum

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Brunssum

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Brunssum

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum Brunssum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Brunssum, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum Brunssum komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Kom nabij Brunssum een caravan kopen bij onze dealer

Wilt u in Brunssum uw tweedehands camper verkopen? Of wilt u juist een nieuwe caravan kopen? Alles is mogelijk bij A2 Campeercentrum. Wij zijn al jaren actief in het inkopen en verkopen van mobilhomes. Behoefte aan een reparatie of grondig onderhoud? Maak in dat geval een afspraak met ons via 043-4083200 of info@a2campeercentrum.nl. Bij ons kunt u uw caravan uit Brunssum verkopen tegen een mooie prijs én meteen een nieuwe kopen!