Caravan en camper centrum Beek

Camper- en caravancentrum nabij Beek

Een caravan of camper kopen of verkopen dichtbij Beek

Zoekt u in de omgeving van Beek naar een eerlijke dealer in tweedehands campers en caravans? Kom naar A2 Campeercentrum. Wij verkopen interessante occasions en vele nieuwe modellen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inkopen van kwalitatieve campers en caravans. Ook voor vakkundig onderhoud of het uitvoeren van een reparatie bent u bij onze dealer aan het juiste adres. Wees van harte welkom bij ons vanuit Beek!

Uw expert in het inkopen en verkopen van campers en caravans

Zoekt u een dealer aan wie u uw camper in Beek voor een mooi bedrag kunt verkopen? Wij zijn expert als het gaat om het inkopen van tweedehands campers. Als u uw camper aan ons wilt verkopen, voeren we eerst een uitvoerige keuring op uw occasion uit. Willen wij uw occasion daadwerkelijk inkopen? Dan ontvangt u van ons een mooi bedrag. Ideaal als u meteen een nieuw mobiel vakantiehuis wilt kopen! Een ander voordeel is dat wij voor u de volledige administratie van deze (ver)koop verzorgen.

Iedereen uit Beek kan bij ons een caravan of camper kopen

Bij ons vindt u alleen kwalitatieve nieuwe exemplaren en occasions. Dit komt doordat wij zeer selectief zijn in welke modellen wij verkopen. Betekent dit dat wij voor elk model de hoofdprijs vragen? Absoluut niet. Voor ieder budget hebben wij interessante nieuwe en tweedehands exemplaren. Heeft u al een idee van welk merk of type u een exemplaar wenst te kopen? Laat het weten aan onze dealer. Hij wijst u graag op een passende selectie.

Als uw caravan uit Beek een reparatie of onderhoud nodig heeft

U kunt ons voor veel meer bezoeken dan voor kwalitatieve tweedehands occasions en betaalbare nieuwe modellen. Wij bieden namelijk ook onderhoud en reparaties in onze eigen werkplaats aan. Wenst u naast het benodigde onderhoud of die reparatie nog meer extra’s voor uw aanhangwagen, vouwwagen of mobilhome? Laat ons uw mobilhome dan volledig naar uw wensen verbouwen of aanbouwen. Neem hierover contact op met onze dealer!

Caravandealer Beek

Wij zijn een allround caravandealer en met de meeste vragen of service behoefte kunt u bij ons terecht. Wij verkopen de belangrijkste caravan en campermerken zowel occasions als nieuw. Merken zoals Hobby, Fendt, Knaus, Eriba, Bürstner hebben wij altijd op voorraad.

Advies op maat

Routebeschrijving vanuit Beek

Wat we voor u kunnen betekenen

APK Keuring

Buiten het keuren van uw APK controleren wij ook punten welke voor u van belang zijn (die niet APK vereist zijn). Uiteraard met goed advies!

Tenten

De juiste tent is afhankelijk van veel factoren, waaronder het materiaal, ondergrond en waarvoor je de tent gaat gebruiken. Lees hier waarop u moet letten.

Verhuur

Wilt u niet kopen, maar huren? Wij kunnen u helpen! Of u nu op zoek bent naar een caravans, vouwwagen, kampeerauto of bagagewagen.

Schadeherstel

In onze goed uitgeruste werkplaats worden kampeerauto’s, caravans, vouwwagens, aanhangwagens etc. onderhouden en gerepareerd.

Verkoop uw caravan/camper

Wilt u w caravan/camper verkopen dan komt er vaak een hoop rompslomp bij kijken. Gelukkig kunnen wij u hierbij de helpende hand reiken.

Veiligheidsinspectie

Wij voeren verkeersveiligheid inspecties uit aan mobiele kampeermiddelen waarbij wij op een 10 tal belangrijke veiligheidspunten controleren.

Ons meest recente aanbod

Bouwjaar:
1997
Km-stand:
108.001 KM
Brandstof:
Diesel

A2 Campeercentrum Beek

Eigenaar Michel Rompelberg heeft zijn zaak passend genoemd naar de A2-snelweg waarlangs het centrum is gevestigd. Zowel particulieren als branchegenoten kunnen hier terecht voor al hun benodigdheden op het gebied van kamperen. Rond de jaarwisseling biedt A2 Campeercentrum bovendien een groot assortiment aan vuurwerk. Het caravancentrum is dan tijdelijk een vuurwerkwinkel.

Goede service

Het begrip service staat hoog in het vaandel bij A2 Campeercentrum Beek, zoals veel tevreden kampeerliefhebbers al hebben kunnen ervaren. De goede service van A2 Campeercentrum Beek komt hier niet alleen tot uiting in het complete assortiment en de deskundige voorlichting, maar ook in de mogelijkheid die de werkplaats biedt.

Daarnaast worden voor opdrachtgevers uit de gehele regio campers gebouwd naar eigen wens. Ook biedt A2 Campeercentrum Beek hulp bij het zelf bouwen door de klant. De service van A2 Campeercentrum Beek reikt zelfs tot reparatie van stacaravans op locatie.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan en u wilt een advies op maat? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop.

Advies op maat

Een caravan kopen dichtbij Beek doet u bij onze dealer

Wilt u een nieuwe of tweedehands camper of caravan kopen of verkopen nabij Beek? Kom langs bij A2 Campeercentrum. Onze passie ligt in het inkopen en verkopen van interessante occasions en de mooiste nieuwe modellen. Maar ook voor onderhoud en een reparatie zijn wij uw professionele partner. Bel 043-4083200 of stuur een mail naar info@a2campeercentrum.nl. U bent bij ons vanuit Beek van harte welkom als u een caravan wilt kopen of verkopen!

Menu